Filmszakadás

2012.08.15 15:40

 

- Emlékszel mit csináltál tegnap? …Úristen miért, mi történt? ….-A lehető leg megalázóbb beszélgetések egyike ugye? Megtörtént már, hogy idegesítően sokat tudó emberek elbeszéléseiből kellett össze rakni az előző este forgatókönyvét? Ismeretlenül is megmondom neked, hogy ha gyakran iszol, akkor bizony megtörtént! Ne úgy képzeld ezt el mint abban a bizonyos filmben, hisz az öt-tíz perces kiesések gyakoriak, sőt elkerülhetetlenek!

Az alkohol ugyanis az ingerület átvivő anyagokkal akad össze, tehát az agyat sem kíméli, az egy-két órás vagy esetleg teljes estés kieséshez természetesen nagyobb mennyiség szükségeltetik

 

A dolog furcsaságát pedig a személyes tapasztalataimból következtetve írom le, ugyanis ez az állapot, ami már az alkoholmérgezéshez közelít, nem jár személyiség változással.

Veszélyes mivel ezt a szintet anélkül el lehet érni, hogy igazából bárki észrevenné, például ha gyorsan iszol hűtött rövid italokat, akkor a részegségi szinteket mintegy átugorva majdnem normális állapotban játszol a memóriáddal és lehet, hogy az életeddel.

 

Es egy utó gondolat:Higgyétek el nem akkora poén másoktól megtudni, hogy mit, kivel, hányszorJ.(Remélem átérződik a cikkből, hogy nem az ivással van a baj.)Szóval vigyázzatok magatokra és egymásra.

 

Memória kiesésmentes jó bulizást!